40 yıl sonra bir araya gelip okullarını ziyaret ettiler

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir grup okul arkadaşı 40 yıl önce mezun oldukları Kızıltepe ortaokullarını ziyarette bulundular.

Gündem 25.03.2022 16:28:37 0
40 yıl sonra bir araya gelip okullarını ziyaret ettiler

Müdür Yardımcısı Koçhan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Okulumuzdan yaklaşık 40 yıl önce mezun olan aralarında avukat, akademisyen, öğretmen ve çeşitli kamu kurumlarında görevlinin olduğu bir gurup mezundan okulumuza anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Arkadaşlarımız okulu gezerken duygusal anlar yaşadılar. Ziyaretleri bizi çok mutlu etti bizi onure ettiler. Mezun olan öğrencilerimizin bir araya gelerek böyle güzel bir karar vermeleri ve okulumuza yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Genel olarak tüm okulların aradığı bir tabloya şahitlik ettik. Okulumuza yapılan bu ziyaretiniz Arkadaşlarımızla beraber bizde heyecanlandık. Vefa adına güzel bir ziyaretti. Mezun öğrencilerimiz ile inanıyoruz ki güzel etkinlik, faydalı eğitim çalışmalarımız devam edecektir. Cumhuriyet ortaokulu olarak okulumuzu ziyaret eden değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yıllar sonra hep beraber bir arada okullarında olmaktan mutlu olduklarını belirten mezun olan öğrenciler son olarak sınıfları dolaşarak yeni öğrencilerle bir araya geldi ve ardından okuldan ayrıldılar.