Abdülkerim Adam OSB'deki fabrikaları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye Başkan adayı Abdülkerim Adam, Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bulunan fabrikaları ziyaret etti.

Politika 22.03.2024 20:34:30 0
Abdülkerim Adam OSB

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye Başkan adayı Abdülkerim Adam Mardin Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, Mar-duy Un, Dr.Dads kek, bisküvi ve çikolata ve Lody Bebek bezi fabrikalarını ziyaret etti.

Başkan adayı Adam'ın ilk durağı Mar-duy un fabrikası oldu. Başkan adayı Adam'ı Selahattin ve Veysi Duyan karşıladı. Duyan OSB'nin sorunlarını dile getirirken Abdülkerim Adam sorunları dinleyerek notlarını aldı. Mardin Organize Sanayi Bölgesi ve istihdam için projelerini anlattı.

" Mardin Organize Sanayi Bölgesinde istahdamı artıracağız "

Abdülkerim Adam Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) de bulunan fabrikalarda istihdamların vatandaşlarımız için çok önemli olduğunu vurgularken, Organize Bölgesinde istihdamı sağlayacak projelerinin olduğunu belirtti.

Abdülkerim Adam'ın ikinci  durağı Dr.Dads kek, bisküvi ve çikolata fabrikası oldu. İşletme sahibi Yusuf Gazi Duyan, başkan adayını karşılayıp kek fabrikasını gezdirdi. Fabrika hakkında bilgiler alan Adam bu bölgede daha fazla istihdam sağlayacağını belirtti.

Başkan adayı Adam'ın son durağı ise Lody bebek bezi fabrikası oldu.

Lody bebek bezi işletme sahibi Hamit Duyan, başkan adayını karşılayıp  fabrikasını gezdirdi. Fabrika hakkında bilgiler alan Adam ;" Memleketimiz için bu tür işletmelerin olması istihdam açısından çok önemlidir. Bu tür işletmeleri vatandaşlarımızın istihdamını artıracak projelerle destekleyeceğiz" dedi