Abdullah Erin oyunu kullandı

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu eşi ve çocuklarıyla birlikte, Artuklu İlçesi Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı.

Gündem 31.03.2024 15:22:31 0
Abdullah Erin oyunu kullandı

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, “Ülkemizin ve Mardin’in kaderini belirleyecek ve şehrimize yön verecek son derece önemli bir seçimin içerisinde yer almaktayız. 31 Mart, yalnızca bir seçim günü değil, aynı zamanda Mardin'imizin geleceğine sahip çıkma birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şehir inşa etme iradesinin tecelli edeceği gündür. Bu önemli günde, Mardin için, geleceğimiz için tercihimizi yaparak şehrimizin geleceğine sahip çıkmalıyız. Sabahın ilk saatlerinden başlayarak şu ana kadar sorunsuz bir şekilde geçen oy kullanma sürecinin aynı şekilde son dakikasına kadar da sıkıntısız geçmesini temenni ediyorum.”

“Bu süre zarfında emek harcayan sandık görevlisi tüm arkadaşlarımıza, Mardin Valimiz başta olmak üzere tüm mülki idarecilerimize, güvenlik güçlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm farklılıklarımızın birer zenginlik olduğuna samimiyetle inanan biri olarak, seçimlerin sonucunda kazanan kim olursa olsun tebrik ediyorum. Bu duygularla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve Mardin’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”


Anahtar Kelimeler: abdullah erin oyunu kullandı