Abdüllatif Şener, CHP’lilere Kızıltepe’den yanıt verdi

CHP Konya eski milletvekili Abdüllatif Şener, CHP’lileri kızdıracak son paylaşımını Mardin Kızıltepe ilçesinden bir düğünde halay çektikten sonra yaptı.

Gündem 20.06.2023 10:03:55 0
Abdüllatif Şener, CHP’lilere Kızıltepe’den yanıt verdi

Çıktığı bir programda seçimlerden önce CHP’den istifade etme ve Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini söyleyen CHP Konya eski milletvekili Abdüllatif Şener, CHP’lilerin eleştirileri üzerine bu kez Kızıltepe de halay çektiğini paylaşarak eleştirilere cevap verdi. Şener, yönetiminde CHP’lileri kendi seçim hatalarını unutmak için kendisine saldırdıkları iddiasında bulundu.

ELEŞTİRİLERE HALAY ÇEKTİĞİ DÜĞÜN PAYLAŞIMIYLA CEVAP VERDİ

Geçen ay yapılan Milletvekili genel seçimlerinde CHP’den milletvekili yarışmasında gösteriyen eski Milletvekili Abdüllatif Şener, Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini söylemesi ve son dönemlerde hem CHP hem de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştiriler ile gündem gelmesi Mardin Kızıltepe’ye katıldığı bir düğünden sosyal medya paylaşımında “CHP’yi bekleyen belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar” paylaşımında bulundu.

ŞENER’DEN KÜRTÇE SİZİ SEVİYORUM MESAJI

Kızıltepe mahallesi sonu yapılan gelin Nupelda Yener ile damat İbrahim Yaşının çiftinin düğününe katılan ve çiftin nikah gördüklerini yapan CHP Konya eski milletvekili Abdüllatif Şener, düğünden halay çekerken, genç çiftin müziği Mardin reyhani ile çifte telli oynadıkları anı yolculuğundan ve nikah gezisinden sonra genç çifte evlilik haftasından sonra Cüzdanlarını gördüklerinde olmak üzere 3 video paylaştı. Evlilik cüzdanını çifte çıkarmaktan öncekileri tebrik ederek mutluluk dileyen Şener, Kürtçe olarak sizi sevdiğinizi de kullandığınız görüntüyü eklediği yeni mesajıyla paylaşıp onu eleştirenlere cevap verdi.

“KAMİKAZE SALDIRILARI YAPAN MEDYA TROLLERİNİN HALKTA KARŞILIĞI YOK”

Eski vekili Şener, kendi medya sosyal hesabından yaptığı ‘Dün akşam Kızıltepe’den…’ paylaşımda şu açıklamalara yer verdi, ”İki bilgi Mardin Kızıltepe’deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutmak için, oy verdin sonuçların üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta anlamı yok. CHP’yi yaklaşan belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar.” İfadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ