AK Parti Artuklu’da ismi yedekte çıkınca dosyasını geri çekti

AK Parti belediye meclis üye listelerinin açıklanması sonrasında Mehmet Sait Demircan ismini yedeklerde görünce dosyasını geri çekti.

Gündem 22.02.2024 09:41:43 0
AK Parti Artuklu’da ismi yedekte çıkınca dosyasını geri çekti

20 Şubat itibariyle siyasi partilerce ilçe seçim kuruluna sunulan belediye meclis üyesi aday listeleri sonrasında siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Artuklu’da yedekler arasında 6. sırada listeye giren AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Sait Demircan, dosyasını geri çekerek hazırlanan listeye tepki gösterdi.

Haber merkezimize ulaşan Mehmet Sait Demircan, listenin bir çok değiştirildiğini iddia ederek, rant ve adam kayırmanın olduğunu ileri sürdü.
Demircan şunları söyledi: “Artuklu’da Mehmet Tatlıdede belediye başkanı olunca Gökçe’de kendi akrabalarımla birlikte 350 kişi tam destek verdik. Tatlıdede’ye olan dostluğumuz vesilesiyle AK Parti’ye katıldık. Gökçe ailemden ve diğer dost ve tanıdıklarımla birlikte 2500 civarında oyumuz var. Bu seçimde de partimiz için çalışacaktık. Ancak listeye bakınca rant meselesi, adam kayırma olduğunu gördük. Rant meselesi olduğu için ve mevcut encümenler belediyede kaldığı için dosyamı geri çektim.”