“AK Parti gençliği ülkesine, milletine ve medeniyetine sahip çıkan bir gençliktir”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, katıldığı ÜniAK birim toplantısında İl Gençlik Kolları bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Üniversiteler Birimi (ÜniAK) çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Politika 7.04.2022 09:33:04 0
“AK Parti gençliği ülkesine, milletine ve medeniyetine sahip çıkan bir gençliktir”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, katıldığı ÜniAK birim toplantısında İl Gençlik Kolları bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Üniversiteler Birimi (ÜniAK) yaptığı çalışmalarla sürekli olarak dikkatleri üzerinde toplamayı başardığını vurguladı.

Parti binasında ÜniAK birimiyle AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı Başkanlığında düzenlenen toplantıya eşlik eden AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti gençliği ülkesine, milletine, medeniyetine ve bunların kökleriyle beslenen her değere sahip çıkan bir gençliktir. Çağın gereği olarak tarih, fen, bilim, teknoloji gibi her türlü bilgiyi bünyesinde barındıran ve her zaman gereğini de yapan bir gençliktir bizim gençliğimiz. O akım, bu akım demeden sadece dinini, inancını kaybetmeyen, atalarının mirasına sahip çıkan ve geliştiren, aynı zamanda bir teknofest akımı olarak ta kendini tüm dünyaya duyuran gençliktir güzel ülkemin güzel gençliği. ÜniAK Birim başkanlığımızı, bu konudaki hassas duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Çalışmalarını yakından takip ettiğim birimimize İl Başkanlığı olarak desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmedik. Yapmış oldukları gezi aktiviteleri, çeşitli ziyaretler, programlar gibi her türlü etkinliklerinde onları yalnız bırakmayarak yanlarında olduk. Bu konuda ki hassas duruşlarından dolayı İl Gençlik Kolları Başkanımızı ve değerli ÜniAK heyetini tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan programlarla birçok ilke imza attıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ise, “Üniak birimizle gerçekleştirdiğimiz düzenli toplantılarla haftanın ve ayın değerlendirmesini yapıyoruz. Sürekli düzenlediğimiz programlar çerçevesinde üniversitemizde okuyan her öğrencimize kapımızı açarak bizlere katılmalarını arzuluyoruz. Daha önce yaptığımız programlarda birçok ilke imza attık. Artuklu Üniversitesi’ne gelen öğrencilerimiz için hoş geldin stantlarımızı kurduk. Artuklu, Midyat ve Nusaybin ilçelerimizde programlar ve çeşitli kültür gezileri kapsamında yüzlerce gencimizi ağırladık. Üye kayıtlarında Türkiye birincisi olan ÜniAK üyelerimizi düzenlediğimiz programla Bingöl Kayak merkezine götürdük. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan’ın Mardin’e yapmış olduğu ziyarette çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti dile getirmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Yaptığımız tüm çalışmalarda desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.