AK Parti heyeti ziyaretlerini sürdürüyor

HABER MERKEZİ

Politika 3.02.2024 11:46:04 0
AK Parti heyeti ziyaretlerini sürdürüyor

 

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma il, ilçe ve gençlik kollarından oluşan heyetle STK temsilcilerini ve cumhur ittifakı ortağı olan siyasi parti başkanlıklarını ziyaret ettiler.

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma il, ilçe ve gençlik kollarından oluşan heyetle, Müsiad, Memur-Sen, Sağlık-Sen, Eczacılar Odası, Askon,  Birlik Vakfı, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler. Buralarda yapılan temas ve görüşmelerin ardından MHP, DSP, BBP ve HÜDA-PAR il teşkilatlarını ziyaret ederek başkan ve üyeleriyle bir araya geldiler.

31 Mart'ta Mardin'de tarih yazmak için her kesimin desteğine ihtiyacı olduğunu dile getiren Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erin, "Kültür ve tarih şehri olan kadim Mardin'e hizmetin en iyisini sunmak için değerli stklarımızın desteği büyük önem taşımaktadır. Birlik içinde yol alabildiğimiz sürece başarımız kaçınılmaz olacaktır. Bizler AK Parti belediyecilik anlayışı kapsamında güzel İlimize yakışanın en iyisini yapmak istiyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart günü halkımızın, stklarımızın, ittifak ortaklarımızın, yediden yetmişe her kesimden alacağımız güç ve destekle ortaya koyduğumuz tüm projelerin arkasında durarak hayata geçireceğiz."

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, "Günlük yaptığımız programlar çerçevesinde Mardin'de faaliyetleri bulunan değerli STK temsilciliklerini ve siyasi ittifak ortaklarımızı ziyaret ettik. Bu bağlamda adayımıza ve heyetimize göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah el ve gönül birliğiyle 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinden alanımızın akıyla çıkacağız."