AK Parti Kızıltepe’de Süleyman Bölünmez’in organizasyonunda bir araya geldi

Ak Parti adayları ve parti teşkilatı Kızıltepe’de Mardin 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez’in AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin ve ilçe adaylarının onuruna partililere verdiği dayanışma yemeğinde

Politika 28.02.2024 23:44:17 0
AK Parti Kızıltepe’de Süleyman Bölünmez’in organizasyonunda bir araya geldi

Mardin 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez,  yerel seçimler öncesi Kızıltepe’de AK Partilileri dayanışma yemeğinde bir araya getirdi. Daha önce ilki Artuklu ilçesinde düzenlenen proğramın ikincisi Kızıltepe Mova salonunda gerçekleştirildi. Programa AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma, çeşitli bakanlıklarda bakan yardımcılığı görevlerinde bulunan Fatih Metin, AK Parti İlçe başkanı Bülent Şahin, AK Parti Kızıltepe belediye başkan adayı Ali Ertaş ve il-ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

 

Proğramda konuşma yapan 22. Dönem Mardin Milletvekili ve iş adamı Süleyman Bölünmez, 31 Mart Yerel Seçimlerinde adaylarının kazanması için çok çalışacaklarını ifade ederek, “ Sayın valimiz Abdullah Erin ve ilçe adaylarımıza desteğimin tam olduğunu belirtmek istiyorum. Sayın Erin ve tüm ilçe adaylarımıza başarılar diliyorum. Aynı zamanda buradan İzmir’de vekilimiz Ceyda Bölünmez, Mehmet Sadık Tunç ile Deniz Doğan’a da desteklerinizi esirgemenizi istiyorum. 20-25 yıldır İzmir’de Mardinli bir vekil veya başkan seçtiremedik. CHP adayları hep Mardinli hemşerilerimizin oyları ile seçilmişler ama hizmette yapmamışlar inşallah bu dönem orada 3 kardeşimizi de İzmir seçecek çünkü artık CHP’ye yeter diyerek kırmızı kartı gösteriyorlar, bunu sahada görüyoruz.

20 senedir bu sahalardayım, Dün Derik’te bugün de burada Kızıltepe’de gördüğüm, adaya olan destek ile inşallah bunu 31 Mart’ta taçlandıracağız hep beraber. Mardin bundan sonra AK Parti belediyeciliğiyle hizmeti görecek ben tekrar 10 ilçedeki adaylarımıza bu gün buradaki ali Ertaş başkanımıza ve Abdullah erin başkanımıza başarılar diliyorum. Ak parti il başkanımız Vahap Bey ve başkanlığındaki 10 ilçe başkanını ve ana kademede ve ilçe kademedeki tüm arkadaşların başarılar diliyorum bu seçimde çok muhtar dostlarım var adaylar var hepsine de sahada başarılar diliyorum Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.


Bölünmez’den sonra kürsüye gelen AK Parti Kızıltepe ilçe başkanı Bülent Şahin’de yaptığı konuşmada, “Süleyman Bölünmez beyin adaylarımız ve belediye meclis üyelerimiz onuruna düzenlemiş olduğu vefa programına teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum Sizlerin sayesinde siyasette vefanın olduğunu göstermek için bugün buradayız partimizin bütün kademelerinde görev yapan teşkilat mensuplarıyla birlik ve beraberlik içerisinde bu atmosferi sergileyenler bizim için çok değerli ve önemlidir. Bizim davamızda makamlar ve koltuklar asla hedef değildir millete hizmet etmek için mazlum coğrafyalara yardım edebilmek için sadece bir araçtır. Bulunduğunu yeri güzelleştirmenin en güzel yolu onun başına vazifesini bilen vebali unutmadan gönüllerle sohbet eden kendini ilinde ilçesinde vizyonuyla geleceğe taşıyan kişilere emanet etmektir partinizin Türkiye’de bu anlayışla hareket etmiş ve milleti için hizmet etmek için adaylarımızı seçmişiz. Sayın başkanımız Abdullah Erin bunca yıllık hizmette her zaman daima Mardin’in gururu olmuştur. Bu bağlamda tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.

 

Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe ilçe belediye adayımız Ali Ertaş başkanımız daha önceki dönemde de belediye Başkanlığı yapmış tecrübeli bir abimiz o konuda özellikle sizlere desteğinizi ihtiyacımız var Allah şimdiden desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun Proğrama katılan siz değerli STK’larımıza STK başkanlarımıza kanaat önderlerimize mahalle başkanlarımıza ve ismini sayamadığım değerli AK Parti ve geçmiş dönemde de tüm yöneticilerimize tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu yerel seçimde kazanan yine AK Parti olacaktır.

Ak Parti il başkanı Vahap Alma’nın selamlama konuşmasının ardından AK Parti belediye başkan adayı Ali Ertaş ise yaptığı konuşmada, “Süleyman abinin de katkısıyla Mardin teşkilatının düzenlediği bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bundan önce yaptığım gibi görecekseniz daha da fazlasını yapacağım. Belki o dönem daha fazla imkânım yoktu. Değerli halkım beni iyice tanıyor. Yapacağımız öncelikle ahlaklı bir siyasetimiz olacak.  Ertaş ailesi olarak 20 yıl siyaset yaparak Bölge halkımıza hizmet etme çabası içinde olduk.

 

Bizim Kızıltepe Mardin halkı Belediyesi Ali Ertaş deyip geçmeyelim çünkü bu bölgenin en kaliteli insanı olarak kendimi görüyorum. Ömründe kimseye zarar vermedim hiç yanlış bir şey yapmadım. Ali Ertaş olarak her zaman kapımız açıktır eskisi gibi daha fazla kapımız açık olacak. Belediye girişinde bulunan kapının önündeki kontrollü geçiş demirleri alaşağı edip sökeceğime size söz veriyorum.

Seçimlere 30 gün kaldı bu 30 günün sonunda beni seçin ben size 30 yıl hizmet edeceğime söz veriyorum.” Dedi.

Ak parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Erin’de konuşmasında, Belediyelerin vatandaşa hizmet yeri olduğunu belirterek kimlik siyasetinin yapılacağı yer olmadığının altını çizerek, Mardin’in her noktasına hizmet götürme ve daha yaşanılır bir kent olması için göreve talip olduğunu söyledi.