AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç kaydını yaptı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. Meclis kayıt işlemleri sırasında renkli görüntülere sahne oldu.

Politika 1.06.2023 09:42:53 0
AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç kaydını yaptı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. Meclis kayıt işlemi yapanlar arasında AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç da yer aldı. 

Seçim bölgelerindeki seçim kurullarından mazbatalarını aldıktan sonra TBMM'ye gelen milletvekilleri, Türk bayrakları ve TBMM flamalarıyla süslenen Şeref Holü’ne geçerek kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor. İlk olarak mazbatasını teslim eden milletvekilleri, daha sonra Genel Kuruldaki oylama ve yoklamalar için parmak izi veriyor. Kayıt işleminin ardından milletvekili rozeti takdim edilen parlamenterler, daha sonra 28. Dönem TBMM Albümü için de fotoğraf çektiriyor.

TBMM'de, 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimin ardından 28. Dönem'in kayıtları yapılırken AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç da mecliste kayıt yapanlar arasında yer aldı. 

Rozetini eşi taktı

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç kayıt işlemlerinin ardından rozetini eşi Esra Kılıç taktı.İşlemlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıç, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milletvekili kayıt işlemlerini tamamladık. Rabbim Mardin'imize, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin" dedi.