AK Parti Midyat'ta seçim koordinasyon merkezini coşkulu bir şekilde açtı

AK Parti Midyat-Estel Seçim Koordinasyon Merkezi çoşkulu bir kalabalık eşliğinde açıldı.

Politika 30.04.2023 19:28:48 0
AK Parti Midyat

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimine hazırlanan AK Parti Midyat İlçe teşkilatı, Estel seçim koordinasyon merkezini partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla açtı.


Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 21. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, HÜDAPAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, İl Gençlik kolları Başkan Tarık Atlı, İlçe Gençlik kolları başkanı Hekim Arslan, 28. Dönem Milletvekilli adayları Faruk Kılıç, Abdulvahap Arbağ, Ayhan Aslan, önceki dönem belde belediye başkanları, kanaat önderleri, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatlarıyla çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yapılan konuşmaların dilek ve temennilerin ardından, Midyat-Estel seçim koordinasyon merkezi açıldı.
 

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Ata Çelebi Seçim Koordinasyon Merkezi’ne beraberindeki heyetle coşkulu bir şekilde katılması dikkatlerden kaçmadı.


İl Başkanı Vahap Alma açılış konuşmasında, “Mardin başkadır, Midyat bambaşka. Midyat sevdadır, ata toprağıdır. Heyecanımızın son derece yüksek olduğu, hizmet aşkıyla yandığımız böyle bir günde, ata toprağında olmak, siz değerli kardeşlerimle, aynı dava-aynı hedef-aynı aşk için bir araya gelmiş olmakla gururluyum, huzurluyum. Hizmet için 2002 Kasımından bu güne kadar attığımız her adımda, vatana ve millete sadakat ülküsü, milletimin hizmetkârıyım diyen Cumhurbaşkanımızın idealleri ve dava aşkıyla hep yanımızda olan, siz değerli Midyatlılarla el ele, gönül gönüle zafere koşacağımız 14 Mayıs seçimleri için hazırladığımız SKM imizin açılışına hoş geldiniz.”


Konuşmanın devamında, “Selam olsun tüm bedenini taşın altına koyarak hizmete talip olan vekil adaylarımıza İl, ilçe yönetimlerimiz, köy ve mahalle başkanlarımız ile gençlik ve kadın kollarımızın fedakâr mensupları ve muhtarlarımıza selam olsun. Selam olsun hizmet bayrağını devreden ve bayrağı devralanlara, birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan şu buluşmada yer alan herkese selam olsun. Meşakkatli bir süreçte olduğumuzu biliyorum. Ancak Ak davanın ak neferleri olarak sizlerin bu heyecanı var olduğu sürece, 21 yıldır yorulmadan bıkmadan usanmadan çalışan yürekli Midyatlılar bizimle ve Allah’ın inayeti olduğu sürece, sırtımızın yere gelmeyeceğine inancım sonsuzdur. Bütün bunların var olduğunu tüm Türkiye’de olduğu gibi Midyat’ta da görüyoruz elhamdülillah. O halde zafer yakındır, ancak doğru zamanda doğru adımlarla 14 Mayıs gecesine kadar çalışmaya devam edeceğiz. Seçim yönetimini sizlerle birlikte sağlamak için açılışını yaptığımız merkezimizin hayırlara ve zafere vesile olmasını temenni ediyorum. Her birimiz bin olarak sandıklarımıza, Millet iradesine sahip çıkacağız. Bu vesileyle merkezimizin hayırlar getirmesini tekrar dileyerek, 15 Mayıs sabahına, Türkiye Yüzyılına Doğru adam Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve mecliste Mardin vekilleriyle uyanmak duasıyla hepinizi saygıyla selamlıyor Allaha emanet ediyorum.”