AK Parti'de Nusaybin Belediyesi için ilk Başvuruyu Av. Mehmet Çelik yaptı

HABER MERKEZİ

Gündem 23.11.2023 09:27:04 0
AK Parti

Avukat Mehmet Çelik, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Nusaybin için şuana kadar başvuru yapan ilk ve tek aday adayı Av. Çelik, kalabalık bir grupla Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek başvuru evraklarını İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel'e teslim etti.

 

Nusaybin AK Parti İlçe Başkanlığında Başkan Mehmet Latif Özel ve yöneticiler tarafından karşılanan Av. Çelik ve beraberindekiler, Toplantı Salonuna geçti.

 

Burada selamlama konuşması yapan Başkan Mehmet Latif Özel, Filistin'de meydana gelen İsrail saldırıları nedeniyle sevinçlerini yaşayamadıklarını söyledi.

 

Özel şöyle konuştu;
"Bizler AK Parti iktidarı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak büyük burukluk hissediyoruz. Filistinli kardeşlerimiz için yüzümüz gülmüyor. Filistinli bebekler, öldürülen küçücük yavrular, günahsız insanları gördüğümüz için işimiz yanıyor. Dolayısıyla biz burada sevincimizi de ifade edemiyoruz. Ama bir yandan da gerçekten de memleketimizin, topraklarımızın delikanlı bir kardeşimiz, partimizin kuruluşundan bu yana yanımızda, omuz omuza mücadele verdiğimiz Mehmet kardeşimiz Nusaybin Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptığı için sizlere mutluyuz, teşekkür ediyorum" dedi.


- "BU SORUMLULUK HEPİMİZİN"

Seçim sürecinde hepimizin üzerine düşen görevi fazlasıyl ayerine getirmesi gerektiğini kaydeden Başkan Özel; "Bu memleket hepimizin. 2016 yılında çukur siyasetinde memleketimiz yerle yeksan edildi. Bugün memleketimize sahip çıkmak için sorumluluk sadece Mehmet kardeşimizin veya bizim omuzlarımızda değil, bu sorumluluk hepimizin omuzlarındadır. Çünkü bu memleket bizim, başka gidecek memleketimiz yok. Dolayısıyla herkes, her bir fert her bir aile her bir dostunuz Nusaybin'izin evlatları olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koymamız lazım. Bizim başka bir memleketimiz yok bayrağımız yok devletimiz yok.
Evlerimize bomba konularak atalarımızın, dedelerimizin babalarımızın hatıraları yerle yeksan edildi. Artık birbirimize sım sıkı sarılarak hükümetizin yanında, devletimizin yanında durmamız gerekiyor. Kol kola gezeceğiz, el ele vereceğiz daha güçlü olacağız iri olacağız, bir olacağız, yek vücut olacağız. Avukat Mehmet Çelik kardeşmizin başvurusu hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

- AV. MEHMET ÇELİK; "BAŞKANLIK İÇİN DEĞİL, HİZMETÇİNİZ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPTIM"
Ak Parti İlçe Başkanlığına gelerek Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Av. Mehmet Çelik, Nusaybin'e hizmet için yola çıktıkları söyledi.

"Akrabalarımı, dostlarımı, hepinizi birarada görmekten dolayı çok mutluyum diyen Çelik; "Bugün başkanlık için değil sizin bir hizmetçiniz olarak aday adaylalık başvurumu yapıyorum. Allah'ın izniyle hepimiz Nusaybin'e yakışacak, çukur siyasetini geride bırakacak, Nusaybin'imizi güzel bir yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz kırgınlık olmadan herkesin kapısına gideceğiz. Hepinizi bir arada görmekten çok mutluyum. Birliğimiz, beraberliğimiz için, Nusaybin için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, hep birlikte inşallah Nusaybin'imiz için çalışacağız.
2024 seçimlerinde Allah'ın izniyle alacağımız oylarla Nusaybin'imizi Türkiye'ye duyuracağız. Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.