Ak Partili Kılıç, iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi

Ak Partiden milletvekili adayı Faruk Kılıç, hemşerileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine yaklaşık 2.500 kişi katıldı.

Politika 14.04.2023 12:19:20 0
Ak Partili Kılıç, iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinde Ak Partiden milletvekili adayı olarak açıklanan Mardin adaylarının genel merkez ve Mardin tanıtımın proğramlarının ardından bugün de Milletvekili adayları ve partililer Faruk Kılıç’ın iftar yemeğinde bir araya geldi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Mardin adayı olarak açıklanan Faruk Kılıç tarafından Mova Park salonunda verilen iftar yemeğine yoğun bir katılım gerçekleşti iki binin üzerinde davetlinin katıldığı iftar yemeğine diğer milletvekili adayları Muhammed Adak, Mehmet Akif Nuhoğlu, Mehmet Samsa, A.Vahap Arpağ ile Ayhan Arslan ve il başkanı Vahap Alma, ilçe başkanı Bülent Şahin, il-ilçe teşkilatları, partinin önceki dönem il-ilçe başkanları, kanaat önderleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve binlerce davetli katıldı.

İftar yemeğine katılan hemşerilerini il başkanı ve diğer adaylar ile birlikte Salonun girişinde vatandaşları ve partilileri karşılayan Milletvekili adayı Faruk Kılıç, İftar öncesi yemeğe iştirak eden hemşerilerine kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Partisinin diğer adaylarını da sahneye davet ederek takdim eden Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, yaptığı kısa teşekkür konuşmasında konuşmasında partiye desteklerini sürdürmelerini talebinde bulundu.