Artuklu HEM Hayat Boyu Öğrenme Şenliği düzenledi

Artuklu Halk Eğitimi Merkezi’nde her yıl geleneksel olarak kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası görkemli bir prograla açılışı yapıldı.

Eğitim 3.06.2023 08:32:35 0
Artuklu HEM Hayat Boyu Öğrenme Şenliği düzenledi

Artuklu Halk Eğitimi Merkezi etkinlik alanında gerçekleşen açılış programına Mardin Vali Yardımcı Abdullah Demirdağ, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Artuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ufuk Çete, şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış programında sergilenen halk oyunları performansı seyircilerden tam not alırken, yıl boyunca kurslarda üretilen ürünlerin sergisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Programda Mardin yöresel tatlıları ve yine Mardin adı ile özdeşleşen bulgur ve reyhan şerbeti ikramı edildi.

Müzik kursu öğretmen ve kursiyerleri
etkinlikte gerçekleştirdikleri canlı performans otantik bir hava estirirken, programda yer alan özel eğitim kursiyerleri yaptıkları ürünlerin sergilenmesi ve samimi davranışları ziyaretçileri mutlu etti.

Programın açılışında konuşan Artuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ufuk Çete, hazırlıkların tamamının el emeği göz nuru ürünlerden oluştuğunu belirterek, yıl boyunca usta öğretici ve kursiyerlerin emek harcayarak ürettiği eserlerin halka buluşması ve takdir görmesi gurur verici olduğunu söyledi.

Her sene gün gün, ay ay sarf edilen emeklerin yansımasını halkta gördüğü teveccüh bizleri mutlu ediyor diyen Müdür Çete, hafta boyunca devam edecek etkinliğimizde söyleşiler, tiyatro oyunları ve gösteriler yer alacak açıklamasında bulundu.