Artuklu İlçe Balkanı Çaltekin'e hayırlı olsun teşekkürleri yağıyor

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir’den mazbatasını alarak AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’na atanan Yavuz Çaltekin’e yediden yetmişe her kesimden tebrik ziyaretleri geliyor.

Gündem 29.09.2023 22:08:44 0
Artuklu İlçe Balkanı Çaltekin

Mütevazi kişiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle toplumun gönlünde yer edinen Yavuz Çaltekin devraldığı görevi en yükseğe çıkaracağının da sinyallerini vermiş oldu. Kamu kurum ve kuruluş amirlerinden memurlarına, muhtarlardan köylü vatandaşlarımıza, işçisinden amelesine, öğretmeninden öğrencisine, memleketimizin en ücra köşesinde yaşayan insanımıza kadar her alandan kişiler Ak Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Yavuz Çaltekin’e hayırlı olsun tebriklerini iletiyorlar. 


AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana haktan yana halka hizmet şiarıyla yola çıktığını dile getiren Başkan Çaltekin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde halkımızın istekleri doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağız. İnşallah Artuklumuzu karış karış dolaşarak vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Onların her türlü istek ve sıkıntılarını çözerek daha rahat bir hayata kavuşmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”


İlçe Başkanı Çaltekin, “AK Parti’de hizmet yapmak, üretmek bizler için onur vericidir. Halkımızdan aldığımız güçle bu hizmet kervanını sonuna kadar yürüteceğiz. Önümüze çıkabilecek tüm sorunlara karşı dik durarak haksızlığın karşısında olacağız. Bu duygularla şahsımı AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’na layık gören başata Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Vahap Alma’ ya ve desteği olan herkese teşekkür ederim.”