Artuklu’da Görkemli SKM Açılışı

Ak Parti Artuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Tatlıdede’nin SKM açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Gündem 1.03.2024 22:22:28 0
Artuklu’da Görkemli SKM Açılışı

Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan,  AK Parti Mardin İl Başkanımız  Vahap Alma, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Abdullah Erin, İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolunda birlikte yol yürümenin mutluluk ve heyecanı içinde olduğunu söyledi.

Yeni bir demokrasi sınavının daha arifesinde olduklarını anlatan Işıkhan, şöyle konuştu:

“31 Mart yerel seçimleri sıradan bir seçim değildir. Biliyorsunuz 2024 yılı ülkemizin gelecek hedefleri, müreffeh yarınları için çok önemli, adeta bir dönüm noktası diyebiliriz. Biz biliyoruz ki kalkınma yerelden başlar. Daha kendi sorumluluğundaki ilçenin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetin küresel bir hedefi olabilir mi? Vizyonu oturduğu makam koltuğundan öteye geçemeyen, halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz ne ülkemiz için büyük projeler beklenemez.”

“Yaparsa Erdoğan yapar, AK Parti yapar”

AK Parti’nin belediyecilik tarihinde destan yazdığını kaydeden Işıkhan, büyük Türkiye’yi inşa etmeye sokaklarından, mahallelerinden, ilçelerinden başladığını ve bir halk hareketi olduğunu belirtti.

AK Parti’nin bahaneleri değil projeleri olan bir millet partisi olduğunu ifade eden Işıkhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaparsa Erdoğan yapar, AK Parti yapar. ‘Bakarız’ değil ‘Yaparız’ diyen bir partidir. Biz, zor zamanlar görmüş geçirmiş ama yine de bayrağımızdan, ezanımızdan, bağımsızlığımızdan asla vazgeçmemiş, her seferinde yeniden ayağa kalkmasını bilen güçlü bir milletiz. Ülkesinin her bir sokağını, caddesini yatırımlarla, icraatlarla bezeyen belediyecilik ile temel atmama şovları yaparak vatandaşına her türlü çileyi reva gören belediyeciliğin farkını çok iyi biliyoruz.”

“Güçlü millet, güçlü devlet şiarıyla başardık”

Türkiye’de AK Parti iktidarı ile 21 yılda önemli çalışmaların yapıldığını dile getiren Işıkhan, bugün dünyanın Türkiye’nin SİHA’larını, uçaklarını, arabalarını, uzaya gönderdikleri ilk astronotunu ve KAAN’ını konuştuğunu anlattı.

“Bugün bütün ülkeler, ‘Dünya beşten büyüktür.’ diyen liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından çıkacak sözleri takip ediyor. Güçlü millet, güçlü devlet şiarıyla başardık. Artık Türkiye olarak 5-10 yıllık değil 100 yıllık hedefler yapıyoruz. Diyoruz ki bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak. Peki, önümüzdeki bu büyük hedefe nasıl ulaşacağız? Öncelikle Türkiye Yüzyılı şehirlerimizi, özellikle belediyecilikle tanışmamış il ve ilçelerimizi gerçek belediyecilikle buluşturacağız.” ifadelerini kullanan Işıkhan, Mardin’i de yeniden gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını kaydetti.

“Sözümüz bir, proje hedefimiz 101”

Artuklu Belediye Başkan Adayı Tatlıdede, Şunları söyledi:

“Bu coşkuyu, bu heyecanı gördükçe 31 martta Artuklu’nun gerçek belediyeciliğe hazır olduğuna inanıyoruz inşallah. Önümüzde, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek her kesimden insanımıza ulaşacağımız 30 günümüz kaldı. Sonrasında hemşehrilerimize hizmet edeceğimiz koskoca 5 yılımız olacak. Bizler halkımıza inanıyoruz, hemşehrilerimize güveniyoruz ve hemşehrilerimizde biliyor ki gerçek belediyecilik AK Partidir. Yeni dönem için ben ve ekibim hazırız. Hazırlıklarımızı çalışmalarımızı tamamladık. Sözümüz bir, proje hedefimiz 101 sloganıyla 1 Nisan itibariyle hazır ve kararlı bir şekilde emin adımlarla ilçemiz için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışarak ilçemize en az 101 proje kazandıracağız. Seçim merkezimizin ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin de birer konuşma yaparak katılımcıları selamladı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

 


Anahtar Kelimeler: artuklu’da görkemli skm açılışı