Aydın ile Ünal Ailelerinin Mutlu Günü

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen görkemli düğün töreninde Doktor Zafer Aydın ile Sağlıkçı Deniz Ünal hayatlarını birleştirdi.

Yaşam 18.04.2024 10:41:51 0
Aydın ile Ünal Ailelerinin Mutlu Günü

Kızıltepe’de rahmetli Hatip Aydın’ın oğlu doktor Zafer Aydın ile Musa Ünal’ın sağlıkçı kızı Deniz Ünal yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde dünya evine girdi.

DARA Düğün Salonunda düzenlenen görkemli düğün yörenin gelenek ve göreneklerine göre uygun yapıldı. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğün yemeğinin ardından Gelin-Damat davul zurna eşliğinde el ele alkış ve zılgıtlar eşliğinde salona girerek ilk danslarını yaptı.

Mardin Valiliğinde Basın müdürlüğü görevlerinde bulunan Muazzez Kurtay’ın kardeşi ile Hüseyin Kurtay’ın kayınbiraderi olan Damat Zafer Aydın ile çiftin aileleri Düğüne gelen konuklarıyla yakından ilgilendiler.

Bölgenin en büyük salonu olan DARA Düğün Salonunda düzenlenen düğüne bölgenin ileri gelen kanat önderleri, aşiret liderleri, iş insanları, STK Başkan ve temsilcileri katıldı.

Çiftin aileleri, arkadaşları ve davetlilerin halaylar çekip eğlendiği düğün nikah töreni ve pasta kesiminin ardından geç saatlere kadar devam etti.


Anahtar Kelimeler: aydın ile ünal ailelerinin mutlu günü