Aydın, Trabzonspor Yönetimi Listesinde

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Trabzonspor’un yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Gündem 5.12.2021 08:40:19 0
Aydın, Trabzonspor Yönetimi Listesinde

Trabzonspor seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Trabzonspor'un 47. yönetiminin seçildiği genel kurul tek aday olan mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu yeni yönetim listesi ibra edildi. Yeni yönetim listesinde Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın’da yer aldı.

 

MARDİNLİ İBRAHİM AYDIN'DAN BAŞKAN AĞAOĞLU'NA HEDİYE

Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı ve aynı zamanda bugün yapılan seçimli olağan genel kurulda Trabzonspor yönetimine alınan İbrahim Aydın Trabzonspor Başkanı İbrahim Ağaoğlu'na Mardin Trabzonsporlular Derneği gençlerinin yaptığı özel işçilik hediyeyi takdim ederek teşekkür etti. Başkan Ağaoğlu  Çiçeği burnunda Trabzonspor yöneticisi İbrahim Aydın'a teşekkür etti.

Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Böyle bir görev almaktan mutluluk duydum. Beni bu göreve laik gören Başta Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.“

 

İBRAHİM AYDIN ”MARDİN ADINA TRABZONSPOR BAYRAĞINI TAŞIYORUM”

Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Trabzonspor’un yeni yönetim listesinde de yer alan İbrahim Aydın yaptığı açıklamada; Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere beni yönetime alan emeği geçen herkese Mardin adına teşekkür ediyorum. Mardin adına Trabzonspor bayrağını gururla taşıyoruz.

Bugün net bir skor aldık. Stres olacak ama özellikle taraftarlarımızdan, eski başkanlarımızdan yöneticilerimizden 8. Şampiyonluk yolunda kenetlenmelerini istiyorum. Daha 15. Haftada neler var görüyoruz.  Bugün Trabzonspor’u çok iyi gördüm, ayağımız da uğurlu geldi inşallah böyle devam ederiz.


Anahtar Kelimeler: aydın trabzonspor yönetimi listesinde