Başkan Alma Kızılcahamam kampını değerlendirdi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı 12-13-14 Kasım tarihleri arasında Kızılcahamam’da ‘Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye’nin Ortak Aklı’ temasıyla düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampı tamamlandı.

Politika 16.11.2023 09:18:48 0
Başkan Alma Kızılcahamam kampını değerlendirdi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı 12-13-14 Kasım tarihleri arasında Kızılcahamam’da ‘Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye’nin Ortak Aklı’ temasıyla düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampı tamamlandı. Kapma AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma da katıldı.


Özellikle bölge bazlı toplantıların dikkat çektiği kamp çalışmalarına değinen AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “Her dakikasından bile feyz aldığımız çalışma kampını ülkemize, bölgemize ve Mardin ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen program, çalıştaylar, bölge bazlı toplantılar, birbirinden değerli genel başkan yardımcılarımızın sunumlarıyla ve yerel seçimlere sayılı günler kala yapacağımız çalışmalar üzerinde çok kapsamlı bir programı tamamladık.” dedi.


Alma sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendisi Siirt Koordinatörü olan Mardin Milletvekilimiz Sayın Faruk Kılıç ile birlikte katıldığımız programda, partimizin kuruluşundan bu yana geçirdiğimiz meşakkatli zaman dilimlerinin analizlerini yapma fırsatına eriştik. Partimizi 2023’ e taşırken verilen azimli mücadelenin ne denli önemli olduğunun bir kez daha idrakine varmış olduk. Bu önemli kamp programını derleyen başta Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”