Başkan Tatlıdede Gece Mesaisi Yapan Ekipleri Ziyaret Etti

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, kent içindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için başlatılan çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerinde ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem 3.01.2024 23:17:06 0
Başkan Tatlıdede Gece Mesaisi Yapan Ekipleri Ziyaret Etti

 

 

Artuklu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin işbirliğiyle Dolunay Caddesinde asfalt serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Tatlıdede, gecenin ilerleyen saatlerinde çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Artuklu için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:

“Kadim kentimizin kanayan yarası haline gelen şehir içindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için ekiplerimizle birlikte alternatif yol çalışmalarını sürdürüyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü ve DİKA bölgesinde bulunan Dolunay Caddesinde çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. İlk etapta Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları yapıldı. Daha sonrasında da Büyükşehir Belediyemizin işbirliğiyle asfalt serim çalışmaları yürütülüyor. Yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Sayın Fatih Eroğlu’na teşekkür ediyorum. Güzel kentimizin daha konforlu yollara ulaşması için ekiplerimizin hummalı çalışmaları devam edecek. Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”