Başkan Tatlıdede’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gündem 11.01.2024 10:15:08 0
Başkan Tatlıdede’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Tatlıdede, Türkiye'nin son yıllarda her alanda katettiği ilerleme, medyada da çeşitliliğe sahip özgürlükçü bir ortamın oluşmasıyla kendini gösterdiğini ifade etti.

Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden haber emekçilerinin, Çalışan Gazetecilerin Gününü kutlayan Başkan Tatlıdede, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“İletişimin en etkili kanallarından olan basın, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir. Mesai mefhumu gözetmeksizin her şartta görevlerini büyük fedakarlıklarla yerine getiren, basın meslek ve ahlak ilkelerini şiar edinen gazetecilerimiz yerel ve ulusal mecralarda milletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Vatandaşlarımızın sesine ses olan, haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru bir biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerimiz, şüphesiz ki önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Bu vesileyle şehrimizde görev yapan yerel gazete, internet medyası ve ulusal ajans temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”