Başkan Uncu: Toplumların kalkınmasında en büyük unsur eğitimdir

Haber Merkezi

Gündem 9.09.2024 12:24:13 0
Başkan Uncu: Toplumların kalkınmasında en büyük unsur eğitimdir

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, “Toplumların kalkınmasında ve geleceğimizin şekillenmesinde ki en büyük unsur eğitimdir. Eğitimin en başa konulduğu ülkeler başarı çıtasını en yükseğe ulaştıran toplumlar haline gelmişlerdir.” dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Uncu mesajında, “Sevgili gençler, değerli öğretmenlerimiz, yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınlarını şekillendirecek olan eğitim yuvalarımızın tekrar aynı heyecanla kaldıkları yerden devam edecek olmaları bizlerde ayrı bir mutluluğa vesile olmaktadır. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu yeni dönemde de Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından sevgili öğrencilerimizin ders kitapları sıralarda ki yerini almıştır. AK Parti hükümetleri gençlerimizin geleceğe daha emin adımlarla hazırlanması adına eğitime en büyük payı ayırarak her türlü hizmeti ortaya koymaktadır. Sevgili öğrenciler yeni fırsat ve hedefler doğrultusunda yapacağınız başarılı çalışmalarla ülkemize büyük katkılar sağlayacağınıza olan inancımız tamdır. İnanarak, azim ve kararlılıkla yapılacak eğitimlerle başarı kaçınılmaz olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Uncu sözlerini şöyle dürdürdü:  “Bu süreçte değerli öğretmen ve idarecilerimize de başarılar diliyoruz. Öğrencilerimize rehberlik ederek hayatlarına dokunan en önemli kişilersiniz. Başarı çıtasının yüksek oluşundaki en büyük etken siz değerli öğretmenlerimizin sabırla öğrencilerimize bilgi ve birikimlerinizi aktarıyor oluşunuzdur. Buna istinaden sevgili öğrencilerimizde eğitim yılı boyunca ellerinden geleni yaparak derslerine daha azimli bir şekilde çalışsınlar. Bu duygularla 2024-2025 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”