Belediye Başkanı Aksoy yol çalışmalarını inceledi

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Bahçebaşı Mahallesi Barışbulvarı ve 1 Mayıs caddesinde yol reglaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem 23.12.2021 11:42:30 0
Belediye Başkanı Aksoy yol çalışmalarını inceledi

Dargeçit Belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmaları sonrası başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezindeki üstyapının eksik kalan bazı kısımlarında cadde ve sokaklarda reglaj çalışması yapılıyor. İlçenin fiziki şartları ve ihtiyaçlarına dönük hizmet üreten belediyemiz, asfaltlama çalışmaları öncesi Bahçebaşı Mahallesinin Barışbulvarı ve 1 Mayıs caddesinde yol reglaj çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, ekiplerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Başkan Aksoy; “Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimizi alt yapı ve çeşitli nedenlerden dolayı Bahçebaşı Mahallemizde yıpranan Barışbulvarı ve 1 Mayıs caddesinde yol reglaj çalışmalarına başladı. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza huzurlu bir şekilde ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.