Belek: Mazıdağı’nın çehresini değiştirmek için göreve talip olduk

HABER MERKEZİ

Politika 1.03.2024 22:22:25 0
Belek: Mazıdağı’nın çehresini değiştirmek için göreve talip olduk

AK Parti Mazıdağı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışı AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Mazıdağı İlçe Başkanı Mehmet Denli ve Mazıdağı İlçe Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek gerçekleştirdi.


Mazıdağı İlçe Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımızın ana temelini oluşturan Mazıdağı Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Mardin ve Mazıdağı ilçemizi yakından ilgilendiren 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizler günler öncesinden çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirmekteyiz ve inşallah artarak ta devam edecektir. Bizler ilçemizin kültürel zenginliklerini, tarihi değerlerini ve ilçemizin şahlanışı için dil, din, ırk ayrımı gözetmeden asırlardır kardeşliğin sembolü haline gelmiş sosyal dokusuyla bölgemizin en önemli ilçelerinden biri olan Mazıdağı’nın çehresini değiştirmek ve olmayanı getirmek için göreve talip olduk. Geçmişe dayanan çok büyük sıkıntılarımızın olduğunu biliyorum. Kardeşlik hukuku çerçevesinde Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden gelecek gücümüz mevcuttur.” dedi.

Başkan Adayı İlhameddin Belek, “AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı olarak çıktığımız bu önemli görevde, sorumluluk bilinciyle hareket ederek ilçeme en iyi hizmeti sunmanın derdinde olacağız. Geniş ufku, siyasi, idari ve mülki tecrübeleriyle Mardin ve ilçemizi şahlandıracak birikim ve karaktere sahip olan Abdullah Erin abimizin de büyük destekleriyle çok daha güçlü bir şekilde hizmet etme arayışımıza sonuna kadar devam edeceğiz. Bizler asla Kürt-Türk ya da Arap ayırımında değiliz. Olmadıkta… Bizler sadece yıllar boyu hizmete aç, boynu bükük, mahzun kalmış Mazıdağımızı ayağa kaldırma derdindeyiz. Bizler asla ötekileştiren olmadık. Şahsımı tanıyan herkes sadece insanını ve ilçesini düşünen ve bunun için çırpınan bir aile yapısı içinde yer aldığımızı bilir. İnşallah bu sorumluluk bilinciyle hareket ederek herkese ve ilçemizin her köşesine hizmeti götüren bir anlayışla hareket edeceğiz. Halkımızın desteğiyle Büyükşehir ile birlikte inşallah alacağımız Mazıdağı Belediyesini ideolojinin değil ilçemizin ve insanımızın hizmetinde ve emrine sunacağız. Bu sefer tamam diyerek yola çıktık. Artık Mazıdağı kabuğunu kırmalı. Güzel ve verimli coğrafyasıyla artık ben buradayım demeli. Bu inanç ve azimle el ele, gönül gönüle, samimiyetle 31 Mart’ta sizlerden alacağımız desteklerle Mazıdağı ilçemiz herkesin bildiği, tanıdığı ve değer kazandığı bir ilçe haline gelecektir. Yatırım, iş gücü, genç istihdamı, sosyal alanlar, parklar, tarım ve ticaret gibi ve daha birçok konuda aktif hale hazır projelerimizle Mazıdağlı kardeşimin emrindeyim. Yeter ki sizler 31 Mart’ta elinizi vicdanınıza koyarak hareket edin. Sizlerin her türlü hak ve hukukunu koruyan bir hizmet anlayışıyla hareket ederek, derdi sadece yapmak ve kolaylaştırmak olan bir belediyeciliği meydana getireceğiz.” şeklinde konuştu.