Bülent Şahin’den Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve teşkilat üyeleriyle birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan ve Yurt Haber Gazetesini ziyaret etti.

Gündem 24.07.2024 16:18:02 0
Bülent Şahin’den Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve partilileri Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazeteci Yazar Cemil Aydoğan ve Yurt Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydoğan karşıladı.

 

Bülent şahin, “Demokrasimizin vazgeçilmez en önemli unsuru basın mensuplarıdır. Siz nezdinizde  Kızıltepe’de hizmet yürüten bütün gazetecilerimizin24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.” dedi.

Şahin, “Kızıltepe ilçe stadı için Milletvekili Faruk Kılıç’ın Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile bir araya gelerek Kızıltepe İlçe Stadı tribün konusunu gündeme getirdi. Bizim de tek temennimiz ilçe tribünümüzün biran evvel yapılması. Genç potansiyele sahip bir ilçede yaşıyoruz. Gençlerimiz için her türlü hizmetin yapılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” diye konuştu.