Cadde ve sokaklar asfaltlanıyor!

Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tepebaşı ve Atatürk mahallelerinde muhtelif noktalarda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Gündem 18.07.2024 10:15:56 0
Cadde ve sokaklar asfaltlanıyor!

Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde sıcak asfalt serim ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Temmuz ayı ile birlikte asfalt sezonunu açan Kızıltepe Belediyesi, sıcak asfalt serim çalışmasına ara vermeden sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde her gün bir mahallede sıcak asfalt serim çalışması yürütüyor. Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin bugünkü durağı ise merkeze bağlı Tepebaşı ve Atatürk mahalleleri oldu. Bu kapsamda, bugün her iki mahalledeki cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmaları başlatan Kızıltepe Belediyesi, tahrip olan ve bozulan mahallenin bütün caddelerinde sıcak asfalt serim çalışması yaptı.

 

Belediye ekiplerinin sıcak asfalt serim ve kilitli parke taşı döşeme çalışması yaz ayı boyunca devam edeceği bildirildi.


Anahtar Kelimeler: cadde ve sokaklar asfaltlanıyor!