Çocuklardan sıfır atık defilesi

Nusaybin Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Merkezi öğrencileri, geri dönüşüm malzemelerinden oluşan “Sıfır Atık Defilesi” düzenledi.

Eğitim 29.03.2022 10:26:11 0
Çocuklardan sıfır atık defilesi

Mitanni Kültür Merkezi’nde açılan “Sıfır Atık Sergisi”nden sonra minik öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerinden oluşan giysilerle defileye çıktı. Sahneye çıkan öğrenciler, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş Hanımefendi, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi ve değerli Kaymakamlarımızın eşleri tarafından alkışlandı.

“Sıfır Atık Defilesi” Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş Hanımefendi, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi ve Öğrencilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Sayın Demirtaş, program için Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı hanımefendi, Çocuk Merkezi Yöneticileri ve Minik çocuklarımızı tebrik etti.


Anahtar Kelimeler: çocuklardan sıfır atık defilesi