Dargeçit’te yol açma çalışmaları sürüyor

Dargeçit Belediyesi kırsal mahallelerde trafik akışını rahatlatmak ve daha güvenli ulaşım için yeni bağlantı yolu yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem 29.05.2021 10:18:42 0
Dargeçit’te yol açma çalışmaları sürüyor

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde: "Bu kapsamda Gürışık (Gündıke Xace)Mahallemizde vatandaşlarımızın tarlalarına ve bahçelerine rahatlıkla ulaşımını sağlamak için Belediyemiz tarafından yeni yol açma ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Açılan yeni arazi yollarıyla birlikte vatandaşlar, arazilerine rahatlıkla ulaşımını sağlayacak. Çiftçinin işini kolaylaştırmak amacıyla kayalık alanlarda büyük zorluklarla açılan arazi yolları, çiftçilerin yüzünü güldüreceği belirtildi.

Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren Vatandaşlar “bahçelerimize ve tarlalarımıza gidebilmesi için arazi yollarına ihtiyaç vardı. Bu yüzden yeni arazi yolu için belediyemizden talep ettik. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizleri kırmayıp çalışma başlattı. Belediyemiz dağ, taş, tepe, yamaç demeden arazi yollarını açmaya başladı. Bu sayede Bağ bahçelerimize rahatlıkla araçlarımız gidebileceğiz. Yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Belediye Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.