DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Kızıltepe’de

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ı Tarım Mitingi ve bir dizi ziyaret için Mardin’in Kızıltepe ilçesine geldi.

Gündem 19.07.2024 17:46:00 0
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Kızıltepe’de

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenecek Tarım Mitingi ile bir dizi ziyaret için kentte gelen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, DEM Parti Mardin ve Diyarbakır Milletvekilleri Beritan Güneş, George Aslan, Kamuran Tanhan ve Saliha Ayyıldız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Raci Bilici, Genel Sekreter Yardımcıları Evin Soysal ve Mustafa Yıldız tarafından karşılandı.
Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanındaki karşılamanın ardından Heyet, yangın felaketinin yaşandığı Mazıdağı ilçesi Yücebağ Mahallesi’ne geçti.
Yangın felaketinde yakınlarını kaybeden aileler ile bir araya gelen Bakırhan, baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acılarını paylaştıklarını bildirdi.
Yangın felaketinde yaşananların takipçisi olacaklarını vurgulayan Bakırhan, şunları söyledi: “Üzerimize ne düşüyorsa sorumluluğunu almaya hazırız. Acınız acımızdır. Gidenler, canımızdı, annemiz ve kardeşimizdi. Söz veriyoruz, bu hukuk davasını ailelerimizle beraber takip edeceğiz. Yangın felaketinin sorumluları kimse mutlaka hesap verecekler.”

 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Demir ve beraberindekiler, ailelerin istek ve talepleri dinledi.
Heyet, daha sonra Kızıltepe ilçesi Otogar Miting Alanında düzenlenecek Tarım Mitingi’ne katılmak üzere Yücebağ Mahallesi’nden ayrıldı.