DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'ndan Derik belediyesini ziyaret

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'ndan Derik belediyesini ziyaret

Yaşam 17.06.2024 18:09:46 0
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Kurban Bayramı'nı kutlamak ve bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla geldiği bölgede, Derik Belediye Eşbaşkanları Songül Özbahçeci Cengiz Temelli'yi makamlarında ziyaret etti.

DEM Parti  Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Kurban Bayramı'nı kutlamak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mardin’i ziyaret etti.

Hatimoğulları'na, DEM Parti Milletvekilleri Meral Danış Beştaş, Beritan Güneş Altın, Saliha Aydeniz, Kamuran Tanhan, George Aslan, DEM Parti PM Üyeleri, DEM Parti Mardin ve ilçe yöneticileri, Mardin Büyükşehir Belediye Eş başkanı Ahmet Türk ile bir heyet eşlik etti. Hatimoğulları, ilk ziyaretini Mazıdağı Belediyesine yaptı. Ardından  Derik belediyesine geçti.

Eş Başkan Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, Hatimoğlları belediye girişinde çiçekle karşıladı.Eş Genel Başkan Hatimoğulları  ve beraberindekiler, Derik Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı.

Ziyaret sırasında konuşan Hatimoğulları, kayıyım siyasetinin Türkiye'de çok şey kaybettirdiğini söyledi.
Hatimoğulları, “Bir çok kez denendi kayyım atandı ama hepsinde başarısız oldular. Bırakın halk kendi seçtiği Belediye başkanları ile yola devam etsin hakkın iradesine saygın duyun, belediyelerimize kayyum atayarak Belediyelerimizi gasp ederek bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Bu uygulamalar,  ülkemizin demokrasisini  zedelemekten  başak bir şey değildi.” şeklinde konuştu