Denizdental ağız ve diş sağlığı konusunda bölgenin ihtiyacına cevap verecek

Yüksek teknolojik donanımı ve tecrübeli kadrosuyla dikkat çeken Denizdental, Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek polikliniğiyle renkli bir açılışa  ev sahipliği yaptı.

Sağlık 22.06.2021 10:25:38 0
Denizdental ağız ve diş sağlığı konusunda bölgenin ihtiyacına cevap verecek

İhtiyaca göre kapasitesi arttırılabilen 11 ayrı kliniğiyle aynı anda bir çok hastaya hizmet verebilecek olan poliklinikte, sürekli olarak güncellenebilecek alt yapı, yüksek teknolojik donanım ve hasta konforu gözetilerek her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda.

               

SAHİP OLDUĞU LOKASYONLA BÖLGE İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Bölgede bir çok yeniliğe imza atmak üzere tasarlanan poliklinik, modern teknolojik donanımı, tecrübeli kadrosu  ve dental malzemede kalitesiyle ön plana çıkarken, bulunduğu lokasyon sayesinde bölge insanına büyük avantajlar sağlıyor.

Mardin ve yurdun çeşitli yerlerinden çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Gökçe Mardin'in merkezinde her konuma yakın lokasyonda açılan bu merkezin kendisini çok sevindirdiğini ifade ederek, ''Estetik anlayışı ve donanımıyla büyük bir açığı kapatacak olan bu polikliniğin hayırlara vesile olmasını dilerim'' dedi.

Denizdental Kurucu ortaklarından  Dt. Agit Bayat  da ''Bir hayalim vardı. Doğup büyüdüğüm ve Diş Hekimi olmamı sağlayan bu topraklar da hizmet etmek.  Tedavi yöntemi, hizmet kalitesi, teknik donanım ve malzeme yeterliliği açısından büyükşehirlerle yarışacak bir polikliniği oluşturmalıydık. Tek kişilik muayenehanemde dental anlamda her türlü tedaviyi yapmama rağmen donanımlı ve tecrübeli bir ekibin ihtiyaç olduğunu hissedebiliyordum. Bu vesileyle 11 ayrı kliniğiyle kapasitesi arttırılabilen modern bir poliklinik açmanın gururunu yaşıyorum. Bölgede bu alanda yaklaşık 25 personele istihdam sağlamak da ayrıca gurur verici. '' şeklinde konuşarak açılışa katılan ve  bu mutlu günlerinde yanlarında olan misafirlere teşekkür etti.

Deniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ortağı ve Mesul Müdürü Diş hekimi Dt. Abdulkadir DÜZCE ise ''Hayal etmek başarmanın ilk basamağıdır. Hayal ettik ve bölgemize ağız ve diş sağlığı konusunda her türlü hizmeti sunacak olan polikliniğimizi açtık. Bölgemizde ağız ve diş sağlığı konusunda ciddi anlamda boşluklar var. Bu boşluğu doldurmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca sağlık turizmi bağlamında bölgemizin tanıtımına ciddi katkılar sunacak hedeflerimiz var.  Ayrıca bu alanda yapacağımız yatırımlarımız  istihdam konusunda bölgemiz ve ülkemiz adına önemli kazanımlar sağlayacaktır. Bu vesileyle tekrardan  bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve misafilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

Polikliniğin tasarım ve inşasında bölgenin hak ettiği hizmeti sunmak için  özveriyle gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan İnşaat Mühendisi Servet DÜZCE  ise ''Çok mutlu ve gururluyum. Zira halkımız bu hizmeti hak ediyor. Ben de bu inanç ve anlayışla var gücümle çalıştım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.