Depremzedeler, Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Ağırlandı

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçemizde ikamet eden depremzedeler ile şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

Gündem 28.03.2023 22:03:20 0
Depremzedeler, Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Ağırlandı

İlçemizde ikamet eden depremzedeler, şehit yakınları, gaziler ve yakınları iftar programında bir araya geldi. Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih Cıdıroğlu ve Eşi Dr. Ayşe  Cıdıroğlu Hanımefendinin de yer aldığı iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Hep birlikte dualar edilip kanun müziği eşliğinde oruçlar açıldı. Misafirlere mırra ve meyan kökü şerbeti ikram edildi.

Programda çocuklarda unutulmadı. İftar öncesi çocuklar için gösteriler yer aldı. Çocuk oyunları ve animatör gösterileriyle çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklara pamuk şeker ve mısır ikramı da yapıldı.

İftar programında konuşan Cıdıroğlu, Ramazan ayının önemine değindi. Cıdıroğlu: “Bu mübarek günde hep beraber bir arada olmak bizim için gurur ve sevinç verici. Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin inşallah. Böyle günlerde hep beraber bir araya gelmeye özen gösteriyoruz.  Özellikle şehit ve gazi ailelerimizi programlarda ağırlamaya gayret ediyoruz. Her zaman yanınızdayız bunu bilin. Yaptığımız ev ziyaretlerimizde de yanınızda olmaya çalışıyoruz. En ufak bir sıkıntınızda bizler buradayız. Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin sizler bizlere şehitlerimizin emanetlerisiniz.

Değerli depremzede kardeşlerimiz sizlerinde her zaman yanındayız. En ufak bir sıkıntıda elimizden ne gelirse yanınızda olmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Burası da Türkiye Cumhuriyeti toprağı, kendinizi kesinlikle farklı bir memlekette gibi düşünmeyin. Devletimiz başta olmak üzere, hep beraber bu kötü günleri geride bırakacağız buna inanıyoruz” dedi.