Dolunay Caddesinde Asfalt Serim Çalışmaları tamamlandı

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede’nin talimatları ile, kent içindeki trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla Dolunay Caddesinde yol genişletme ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Gündem 11.01.2024 10:15:07 0
Dolunay Caddesinde Asfalt Serim Çalışmaları tamamlandı

Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan yol genişletme ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları sonrası Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin işbirliğiyle asfalt serim çalışmaları yapıldı.

Asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Dolunay Caddesi trafiğe açılarak sürücülerin kullanımına açıldı.

Yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Başkan Tatlıdede, Dolunay Caddesi bölgesinde kaldırım ve yürüyüş yolları için de gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde başladığını söyledi.

Başkan Tatlıdede, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Artuklumuz için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Kent içindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için Dolunay Caddemizde gerekli yol genişletme çalışmalarını yaparak Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle de asfalt serim çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladık. Bugün itibariyle kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Asfalt çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Mardin Valimiz Ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Sn. Tuncay Akkoyun ve Fatih Eroğlu’na teşekkür ediyorum. Yolumuzun sağ ve sol tarafında yayalarımız için de kaldırım ve yürüyüş yolu projemiz var inşallah onları da en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ekiplerimizin gerek kent merkezindeki, gerekse de kırsal mahallelerimizdeki hummalı çalışmaları sürüyor. 7 Gün 24 saat halkımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz inşallah.”