Eğitimci Koçhan’ın yazdığı makale uluslararası yayın yapan dergide yayımlanacak

Kızıltepe Cumhuriyet Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak Görev Yapan Abdulkadir Koçhan’n yazdığı Makale Uluslararası Alanda Yayın Yapan Avrasya Dergisinde yayımlanma hakkı kazandı.

Eğitim 27.07.2022 11:37:05 0
Eğitimci Koçhan’ın yazdığı makale uluslararası yayın yapan dergide yayımlanacak

Cumhuriyet Ortaokulunda göreve başladığı günden beri eğitim öğretim alanında yaptığı “Etwinning – Veli Akademileri, Profesyonel Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı, Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun, Bir Kitap da Sen Ekle, Sportif Alandaki Başarılar, En Etkin Web Sayfası Sıralamasında İl Birinciliği” gibi çalışma ve projeler ile adından çokça söz ettiren Eğitimci Abdulkadir Koçhan en son yazdığı Makale Uluslararası Yeminli Hakem Heyetinin onayından geçerek Uluslararası Avrasya Dergisinde yayımlanması için onay aldı.

Koçhan,  Yüksek Lisans yaptığı Beden Eğitimi Alanında öğrencilerin Beden Eğitimi dersine olan ilgisi ile ilgili yazdığı Makale Eylül Ayında Uluslararası Avrasya Dergisinde Yayımlanacağını belirterek şunları söyledi.

“ Uzun zaman önce yazmaya başladığım makalemi yayımlanması  için Uluslararası alanda yayın yapan Avrasya Dergisine gönderdim. Derginin Yeminli Hakemleri tarafından incelenen makalemin kabul edildiği tarafıma tebliğ edildiğinde emeğimin karşılığını aldığımdan dolayı çok mutlu oldum. Uluslararası alanda makalem yayımlanacak. Şimdi sırada Ulusal bir dergide yayımlanmasını isteğim başka makalelerim var. Göreve başladığım günden beri çok şükür hep sahada olduk hep sahada olmaya devam edeceğiz. Bölge insanımız, geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışmaya, faydalı olmaya devam edeceğim. İsmimin bu vb projeler ile anılması ayrıca mutluluk vericidir.” Dedi.