Esnaf Odası Başkanı Ömer Özel müjdeyi verdi, 3 Cadde daha giydirilecek

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Mardin Valisi ve Nusaybin Kaymakamı nezdinde yaptıkları girişimler sonrası Nusaybin'de 3 önemli caddede daha sokak sağlıklaştırma ve giydirme yapılacağını söyledi.

Gündem 6.01.2024 10:19:47 0
Esnaf Odası Başkanı Ömer Özel müjdeyi verdi, 3 Cadde daha giydirilecek

Tarihi Nusaybin Çarşısı gibi sokak sağlıklaştıam ve tek tip giydirme yapılması için Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Esnaflar ile Nusaybin Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u ziyaret ettiklerini bildiren Başkan Ömer Özel, Ziya Gökalp Caddesi, Sakarya Caddesi, PTT Sokağı ve Yeni Yapılan Tokilerin tek tip olarak giydirilmesini talep ettiklerini belirtti.

 

Vali Akkoyun'un taleplerine olumlu karşılık verdiğini ifade eden bu cadde ve sokaklarda sokak sağlıklaştırmanın yapılacağını ifade etti.


Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel; "Bu cadde ve sokakların giydirilmesi esnaflarımızın taleplerinden biriydi. Yaptığımı girişimler sonucu Sayın Valimiz buraların da giydirileceği sözünü verdi. Nusaybin'imize ve değerli esnaflarımıza desteklerinden dolayı Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

YENİ YOLLAR ASFALTLANACAK

Nusaybin'de esnafların talepleri üzerine programda olmayan bazı cadde ve sokakların asfalt programına alındığını belirten Başkan Ömer Özel, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ercan Kayabaşı ve Mardin Fen İşleri Daire Başkanı Ümran Tanış ile birlikte cadde ve sokaklarda yerinde inceleme ve tespitlerde bulunduklarını kaydeti.

 

Belirlenen yolların da asfalt ve parke taşı yapılacağını ifade eden Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel; "talebimizi karşılıksız bırakmayan Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun, Nusaybin İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı ve Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Ümran Tanış’a tüm Esnaflarımıza adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.