Faruk Kılıç: Yapılacak Her Yatırım Herkesi Etkileyecektir

Mardin Tekstil Sanayicileri Derneği Başkanı (MTSD) Ahmet Azun ve yönetimiyle programda bir araya gelen, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Kılıç, tekstil sektörünün sorunlarını dinledi.

Politika 23.08.2021 12:33:12 0
Faruk Kılıç:  Yapılacak Her Yatırım Herkesi Etkileyecektir

Mardin'de tekstil sektöründe faaliyetlerini sürdüren Mardin Tekstil Sanayicileri Derneği Başkanı (MTSD) Ahmet Azun ve yönetimiyle düzenlenen kahvaltılı programda bir araya gelen, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç  tekstilcilerin ve tekstil sektörünün sorunlarını dinledi.

Tekstilcilerimizle daha önce gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle tekrar bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "Tekstilcilerimizin faaliyetlerine değer veriyoruz. Çünkü istihdam alanında hatırı sayılır faaliyetlere imza atan sektörlerin başında yer almaktadırlar. Bu vesileyle Mardin'de yapacakları her yatırım büyük önem taşımaktadır. Bizler tekstilcilerimizin daha çok kazanmasını ve daha fazla istihdam alanı yaratmasını istiyoruz. Bu konuda yapacakları her faaliyette kendilerine destek olacağımızı düzenlediğimiz programda belirttim. Olası sorunların ortak bir kararla çözüme kavuşturulması için gereken neyse yapılması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü bu memleket hepimizin. Yapılacak her yatırım herkesi, her aileyi etkileyecektir".

İl Başkanı Faruk Kılıç, "6.Bölgede olmamız hasebiyle ciddi devlet teşviklerine yer verildiğini, bu nedenle yabancı yatırımcılara da rahatlıkla ev sahipliği yapabileceğimizi belirtebilirim. Ayrıca Nusaybin ve Midyat'ta tekstil kent kurulması noktasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tekstil sektöründe yapılacak her yatırımın Mardin'e büyük kazanımlar getireceğini biliyoruz. Bu nedenle yapılacak her projede, atılacak her imza da işlerin daha kolay çözülmesi için gerekli olan neyse yapmaya hazır olacağız." dedi.

Mardin Tekstil Sanayicileri Derneği Başkanı (MTSD) Ahmet Azun,  "Öncelikle sorunlarımıza vakıf olan ve çözümü konusunda yakından ilgilenen AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Yapacağımız yatırımlarla Mardin'in istihdam alanına yeni soluklar getirmeyi bizlerde hedefliyoruz. İnşallah bu yılın sonlarına doğru yapacağımız yeni projelerle ek 1500 kişiye istihdam kapısı olacağımızı müjdelemek istiyorum. Hükümetimizin bizlere sunmuş olduğu teşvik paketlerinin çok önemli olduğunu ve sizlerinde önayak olması neticesinde inşallah bu teşvikleri yeni yatırımlara dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız belirteyim. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak bizlere olan desteklerinizin farkındayız. Her zaman yanımızda oldunuz. Bu vesileyle şahsınızda tüm teşkilatlarınıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." açıklamasını yaptı.