Fethullah Aydemir Kızıltepe Tepebaşı Muhtar adayı oldu

Kızıltepe Tepebaşı Muhtar adayı Fethullah Aydemir, Muhtarlığı bir gönül ve hizmet yeri olarak göreceğini belirterek,”birlik ve beraberlik içinde mahallemize faydalı her işin öncüsü olacağız” dedi.

Gündem 24.03.2024 22:12:09 0
Fethullah Aydemir Kızıltepe Tepebaşı Muhtar adayı oldu

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi’nin yönetimine talip olduğunu açıklayan Fethullah Aydemir, Mahalle halkının teveccühü ile muhtarlık mührünü alması halinde Tepebaşı Mahallesi’nde hizmet bayrağının çıtasını daha yükseğe çıkarmak istediğini vurgulayarak,” Tepebaşı mahallesi için ‘Bismillah’ diyerek elimi taşın altına koyuyorum. Mahallemdeki her bir insanı ailemizin bir ferdi gibi görüp tüm sorunları çözme hayaliyle bu yola çıktım. Adil, adaletli ve çözüm odaklı bir yönetim pusulasıyla hareket edeceğiz. Yeni plan ve programlar, iyilik ve güzellik için bu yola çıktık.” dedi.

Tüm mahalle halkının desteğini beklediğini vurgulayan Tepebaşı Mahallesi muhtar adayı Fethullah Aydemir,” Fedakârlık ve mahallemize duyduğumuz sevgiyle zorlukların üstesinden geleceğiz. Talip olduğumuz vazifenin her zaman başında ve hizmetin peşinde olacağız. Küskünlüğün ve kırgınlığın yerine barışa ve birliğe bırakacağı bir mahalle ortamı oluşturmak istiyoruz. Kazananın şahsım ve ekibim değil Tepebaşı Mahallesi olacağı bu seçimde tim mahalle sakinlerimizin teveccühü ve güvenine talibim” dedi.