'Haydi Hem Öğrenelim Hem Eğlenelim' başlıklı yaz okulu projesi başlıyor

Mardin Artuklu üniversitesi, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti Mardin şubesi ve Hayrat Vakfı Mardin temsilciliği işbirliği ile yaz okulu adlı proje Mardin'de bir ilk olarak hayata geçirilecek.

Eğitim 3.06.2022 08:54:47 0

Mardin Artuklu üniversitesi, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti Mardin şubesi ve Hayrat Vakfı Mardin temsilciliği işbirliği ile yaz okulu adlı proje Mardin'de bir ilk olarak hayata geçirilecek. Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa yapacağı bu çalışma model bir çalışma olacak.

Artuklu ilçesine bağlı Mükerrem Tüfekçioğlu Kız İmam Hatip ortaokulunda uygulanacak olan program,   20 Haziran pazartesi günü başlayıp, 8 Temmuz Cuma günü bitecektir. Hafta içi her gün saat 09:00 ile 12:00 arasında toplamda 3 ders saati olacaktır. Bu ders saatlerinde Kur'ân-ı Kerim öğretimi ve ahlaki değerler eğitimi verilecektir. 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olacak olan program aynı zamanda yüzme, futbol, voleybol, basketbol, gezi ve piknik gibi aktivitelerle zenginleştirilecektir.

Vatandaşlarımız kayıt için ilgili irtibat numaralarıyla iletişime geçerek, program hakkında ayrıntılı bilgi alıp çocuklarını kaydettirebileceklerdir.  Rabbim tüm çocuklarımızın İman ve Kur'an'ın nuruyla nurlanmalarını nasip eylesin.