Help Yetim Mardin/Dargeçit’te ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık dağıttı

Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Mardin'in Dargeçit ilçesinde onlarca yetim çocuğu bayramlık kıyafetlerle sevindirdi.

Gündem 7.07.2022 12:45:00 0
Help Yetim Mardin/Dargeçit’te ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık dağıttı


Yaptığı yardım faaliyetleriyle bilinen  Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Kurban Bayramı dolayısıyla Mardin'in Dargeçit ilçesinde 25 yetim çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yaptı.

Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu  gönüllü temsilcisi Şerafettin SEYHAN, yetim aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzlerinin bayramda gülmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten SEYHAN, "Uluslararası Yardım Kuruluşu Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu olarak dünyanın birçok yerinde yetimlerin yardımına koşuyoruz. Bu kez Mardin'in Dargeçit ilçesinde yetimlerimize yardım ediyoruz. Rabbim tüm hayırseverlerin hayrını kabul eylesin. Yetimin korunup kollanması yönündeki sünneti devam ettirdikleri için Rabb'im onları cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin.’’ dedi

Kurban bağışlarının devam ettiğini, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, hayırseverlerin sponsor olabileceklerini aktaran SEYHAN, "Şu an kurban bağışlarımız da devam etmekte. Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu bugün olduğu gibi ilerleyen günlerde de yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mübarek zilhicce geceleri o kadar değerli ve kıymetlidir ki alimlerimiz bu özel zaman dilimlerine ‘’Küçük Ramazan’’ veya ‘’İkinci Ramazan’’ demişlerdir. Ne olur bu günlerin rahmet ve mağfiretinden mahrum kalmayalım.Tüm hayırseverlerden katkılarını bekliyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun." dedi.