İl Başkanı Alma muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarına değindiğimiz muhtarlarımızla tekrar bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz.”

Politika 12.06.2024 14:39:28 0
İl Başkanı Alma muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Geylani Çaltekin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

 

İl Başkanı Alma yapılan görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Muhtarlarımız vatandaşlar ve resmi kurumlar ile ilişkilendirmelerinde köprü vazifesini görerek mahallelerimizin daha huzurlu olmaları ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bizlerde mahallelerimizin alt ve üst yapılarında dile getirilen her konuya derinlik kazandırarak çözüm noktasında desteklerimizi gerekli makamlar aracılığıyla sunmaya gayret ediyoruz. Tek tek muhtarlarımızı dinleyerek olası talep ve önerilerini dikkate alarak notlarımızı aldık. İnşallah bahsettiğimiz gibi önerilen her talebi, her sorunu çözüme kavuşturma arzusuyla hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

İl Başkanı Alma, “Bizleri burada muhtarlarımızla bir araya getirerek mahallelerimizin her sorununu masaya yatırma fırsatına dönüştüren Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın İsa Dal ve değerli mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. İl Başkanlığımızın kapılarının kendilerine ardına kadar açık olduğunu bir kez daha yenilemek istiyorum. Bizlere ve heyetimize göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.”


Anahtar Kelimeler: il başkanı alma muhtarlarla bir araya geldi