İller bazında yapılan tanıtım günlerinde en çok yoğunluk Mardin’e oldu

HABER SELMAN GÜNEŞ

Gündem 28.01.2024 21:29:52 0
İller bazında yapılan tanıtım günlerinde en çok yoğunluk Mardin’e oldu

İstanbul’da 25 Ocak’tan beridir devam eden Mardin Tanıtım Günleri fuarı son gününde de yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, İstanbul’da iller bazında yapılan en renkli ve kalabalık etkinliğin Mardin İl Tanıtım illeri olduğunu belirtti. 

Atatürk Havalimanı C Terminal Fuar alanında  gerçekleştirilen Mardin Tanıtım Günleri son gününde de yoğun ilgiyle geçirdi.  Mardin’e dair ne varsa iğneden ipliğe her şeyin bulunabildiği Mardin Tanıtım Günleri fuarına vatandaşlar adeta akın etti. Fuar alanı hınca hınç dolarken, vatandaşlar Mardin ile ilgili her şeye meraklı gözlerle baktı, inceledi, anlamaya çalıştı. Mardin Tanıtım Günleri, iller bazında İstanbul’da düzenlenen en renkli ve kalabalık etkinlik olduğu belirtildi.

Fuar alanında en ilgi görenlerin başında Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen çekerken, Mardin 1969 Spor’un standı da sıla hasreti çekenler tarafından yoğun ilgi gördü.  edilen

25 Ocak’ta Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Mardin Dernekleri Federasyonu (MARDİNFED) tarafından Atatürk Havalimanında organize edilen fuar bugün akşam saatlerinde kapılarını ziyaretçilere kapattı.