‘İŞKUR Yol Arkadaşım’ kampanya TIR’ı Mardin’e geliyor

‘İŞKUR Yol Arkadaşım’ kampanya TIR’ı, ulaşılması zor gençlerin istihdama kazandırılması amacıyla Mardin’e gelmek üzere Ankara’dan yola çıktı.

Gündem 14.09.2023 09:36:07 0
‘İŞKUR Yol Arkadaşım’ kampanya TIR’ı Mardin’e geliyor

Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ”İŞKUR Yol Arkadaşım” adlı iletişim/tır kampanyasına ait TIR aracı 14-15 Eylül 2023 tarihlerinde etkinlik kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında faaliyet gösterecek.

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında, Kurumumuzca yürütülen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler (NEET) İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) Teknik Destek Projesi” görünürlük faaliyetleri çerçevesinde, İŞKUR hizmetlerine ilişkin farkındalığın artırılması ve 15-29 yaş arası NEET’lerin İş ve işçi bulma kurumu hizmetleri hakkında bilgilendirilerek kayıtlarının yapılması amacıyla “İŞKUR Yol Arkadaşım” adlı iletişim/tır kampanyası, 14-15 Eylül 2023 tarihinde Mardin’de tanıtım ve bilgilendirmede bulunacak.

“İŞKUR Yol Arkadaşım” adlı iletişim/tır kampanyasının ikinci gününde 15 Eylül 2023 tarihinde de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’da Mardin’deki etkinliğe katılması bekleniyor.