Jandarma 185 yaşında! Kaymakam Şahin’den mesaj

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Jandarma Teşkilatının 185’inci kuruluş yıl dönümünü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Gündem 14.06.2024 17:05:38 0
Jandarma 185 yaşında! Kaymakam Şahin’den mesaj


Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin’in mesajı şöyle:

“Köklü ve saygın, örnek olacak özverili ve disiplinli bir çalışma düzenine ve geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz.

Jandarma Teşkilatımız, memleketimizin huzur ve güven ortamının tesisi, birlik ve beraberliği ile bölünmez bütünlüğünün korunması ve devamının sağlanması gibi hayati öneme sahip görevleri üstün ve eşsiz bir hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız kurulduğu zaman zarfı içerisinde ülkemizin her bir köşesinde hain terör örgütleri ve her türlü iç ve dış tehdit unsurlarına karşı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için kahramanca ve fedakârca mücadele etmiştir. Bu başarıyı ve mücadeleyi kararlılıkla da devam ettirecektir.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile çalışmalarında merkeze her zaman vatandaşının huzur ve refahını, güvenliğini yerleştiren Jandarma Teşkilatı her daim vatandaş odaklı anlayışı benimseyerek milletimizin memnuniyetine, güvenine ve sevgisine mahzar olmuştur.

Yeri geldiğinde canını dahi feda etmekte tereddüt bile etmeyen kıymetli Jandarma Teşkilatımız, mesai mefhumu gözetmeksizin her yerde ve her şartta, görevini yerine getirmekte, kahramanca Milletinin yanında olmakta, bu hizmetleri yerine getirirken kendini sürekli yenilemekte, tüm dünyaya örnek bir teşkilat olmaya devam etmektedir.

Bugünün vesilesiyle, Aziz Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda mücadele ederken canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Kıymetli Gazilerimizi minnetle anıyorum.

Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın tüm mensuplarına, kıymetli aileleriyle birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

SON HABERLER

İl Başkanı Alma’dan Kurban bayramı mesajı14 Haziran 202416:38Ersun Yanal imzayı attı14 Haziran 202416:35Kurban Bayram Öncesi Sıkı Denetim14 Haziran 202416:32Mayıs ayında Mardin’de 70 bin 463 yolcu uçtu14 Haziran 202415:37AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç’tan bayram mesajı14 Haziran 202415:18

DİĞER HABERLER