Kadir Kerimoğlu Yazdı: Mardinspor’da 8-1 Deprem

Kadir Kerimoğlu HABER ANALİZ

Spor 1.02.2023 20:11:46 0
Kadir Kerimoğlu Yazdı: Mardinspor’da 8-1 Deprem

Bölgesel amatör ligi 1, gurupta bu sezon mücadele eden Mardin spor bu hafta oynadığı ligin İkinci yarısının ilk maçında batman bld. Sporu 8-1 yenerek şampiyonluğun en büyük adayı Olduğunu gösterdi.
Sezona iddialı başlayan Mardinspor üst üstte aldığı kötü sonuçlarla taraftarılarını hayal kırıklığına uğratmıştı. İlk devrenin bitimine 7 hafta kala başkan Ekrem Sümer’in istifası sonrasında Göreve gelen Rıdvan Aşar ve yardımcısı Rıdvan Aktürk adeta ateşten gömlek giymişlerdi. Amatör liginde yöneticilik zordur bal liginin statüsü liglerin en zor statüsüne sahip deyim yerindeyse saçma sapan bir Statü ile oynanıyor harcamaların çok olduğu ama gelirin hiç olmadığı bir lig yöneticilerin elini kolunu bağlayan bir statü hele aynı ilden iki takım olunca be iki takım da üst sıraları hedefliyorsa bir gün 3.lige çıkabiliyorken ertesi gün statü gereği Takım süper amatöre düşebilir hele ki güneydoğu bölgesinde iseniz iyi futbolcu getirmenin de elde tutmanın da zor olduğunu biliyoruz bir Akdeniz veya batıda ki bir bal ligi takımının iyi bir oyuncuya 20 bin veriyorsa bu bölgede bu oyuncuyu transfer etmek için 2 katını vermeniz gerekiyor

 

Bu yüzden bu zor şartlarda elini taşın altına koyan kulüp başkanı Rıdvan Aşar ve yardımcısı Rıdvan Aktürk ve diğer yöneticileri yürekten kutlamak ve taraftar olarak herkesin bu başkan ve yönetimine sahip çıkması gerekiyor.

YENİ YÖNETİM ÇOK MİYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Göreve geldikten sonra hiç mağlubiyet almayan Mardin spor ligin ilk yarısında 6 galibiyet 1 beraberlikle kapattı.
Devre arasında yaptıkları transferler ile Antalya’da hazırlık kampı geçiren Mardin spor ikinci yarının ilk maçımda batman bld. Spor ile karşı karşıya geldi.

Yeni transferlerin de forma giyeceği bu maçın skoru merakla bekleniyordu maça taraftarın maalesef fazla önem vermediğini gördük ama bunu havaların soğuk olmasına bağlıyor ve önümüzdeki maçlarda taraftarın bu takıma sahip çıkması ve tribünlerin dolmasını bekliyoruz.

Maça yeni transferler Yusuf Kerçin, Caner Yılmaz, Hamza Alkan ve Cengiz ilk 11 de başlarken bu oyuncuların performansı merak ediliyordu maça çok tutuk başlayan Mardin spor ilk 40 dakikada fazla etkili olamadı Bu rakip takımı da cesaretlendiriyordu fakat bir gol rakibin dengesini bozacağı ve o direncinin kırılacağı açıktı.

BEKLENEN GOL 40. DAKİKADA GELDİ.

Maçın 40. Dakikasında Mardin spor Deniz Özyeşil ile 1-0 öne geçerken santradan sonra taraftar ve tribündekiler ilk golün Sevincini yaşadığı anda 2. Gol Cengizhan’dan geldi ve artık Mardin spor gerçek oyununu sahaya yansıtmaya başlamıştı ki ilk Yarının uzatma dakikalarında Caneri’n golü ile soyunma odasına 3-0’lık skorla girdi. İkinci Yarı başlarken bir çok oyuncu daha soyunma odası koridorlarındayken yönetim tam protokoldeki yerlerine oturuyorken Santradan sonra herkes Yusuf Kerçin’nin gol sevinci yaşadığını gördü ve 2. Yarıya Mardin spor 4-0 başlamış oldu ve o Dakikadan sonra maç tamamen Mardin sporun kontrolünde geçerken ard arda gelen goller ile Mardin spor maçı 8-1 Kazanmış oldu.

YENİ TRANSFERLER ÇOK BEĞENİLDİ

Yeni transferler göz doldururken ilerde takımın birbirine alışmalarından sonra takımı daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Fakat buradan Mardin spor taraftarına bir çağrıda bulunmak istiyorum takım Rıdvan Aşar Ve Rıdvan Aktürk ve diğer yöneticilerin fedakarlıkları sayesinde bu çizgiyi yakalamışken yönetiminde Mardin şehrimizde başka sosyal aktivite olmadığından Pazar günleri lütfen bu takıma 2 saatimizi ayırıp destek olalım destek olalım ki bu işkenceli bal liginden kurtulup bir an evvel Mardin spor hak etiği 3. Ve daha sonra üst liglerde mücadele etsin.