Kamerun Ticaret Heyetinden Kızıltepe Hububat Merkezine Ziyaret

Mardin’e bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kamerun Ticaret Odası Onursal Başkanı Jackueline Tientcheu ve Tıentcheu Christophe Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ettiler.

Ekonomi 22.06.2021 11:12:28 0
Kamerun Ticaret Heyetinden Kızıltepe Hububat Merkezine Ziyaret

Kızıltepe hububat merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter ve hububat merkezi esnafları tarafından karşılanan konuk heyete hububat merkezi alanı gezdirildi ve tarımla ilgili konuk heyete bilgi verdi.

Kamerun Ticaret Odası  Onursal Başkanı Jackueline Tientcheu burada yaptığı konuşmada “Mardin’in tarihi güzelliklerine ve insanların misafirperverliğine hayran kaldığını ifade ederek; daha önce Kamerun Ticaret Odası tarafından Avukat Nezahat ALmaz ‘ ı Ülkemize davet ettik, Douala  Ticaret odasında ve başkent Yaounde Şehrinde toplantılar yaptık. Av.Nezahat Hanım   Kamerun’da büyük farkındalıklar yarattı. Bu nedenle Kamerun Ticaret odası olarak onu gururla ağırladık. İki ülke arasında Mutabakat Zaptı yapmak üzere girişimlerde bulunduk. Kamerun’lu iş kadınları olarak Avukat Nezahat Almaz ile birlikte Kamerun'da Türk ürünlerine ilgi duyan iş insanları gurubu ile ortak çalışmalar ve ortak görüşmeleri bugüne kadar düzenlenmekteyiz. Türkiye ve Kamerun’un Ticaret Odaları arasında başarılı bir işbirliği gerçekleştirilmesi için gayret göstermekteyiz. Kamerun ziyaretinden sonra biz de Mardin’e gelip kendilerini ziyaret ettik. Bu günde Kızıltepe hububat merkezini ziyaret ettik. Sayın Mehmet Şerif Öter ve hububat merkezi esnafları bizi çok güzel ağırladılar. Burası muhteşem bir coğrafya insanlar çok sıcak, samimi ve misafirperver. Mardin’in iş insanları ve girişimcileri Kamerun’u ziyaret etmeye davet ediyoruz. Birçok alanda karşılıklı işbirliği yapılabilir, yatırım ve ticaret fırsatları var olduğunu ifade eden Kamerun ticaret odası onursal başkanı Jackueline Tientcheu “Misafirperverliğinden dolayı Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Av. Nezahat Almaz’a teşekkür etti”