Kayabaşı muhtarları ağırladı

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan muhtarları Belediye Başkanlığında ağırladı.

Gündem 22.10.2022 09:22:14 0
Kayabaşı muhtarları ağırladı

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan “Çelenk Sunma” töreninden sonra Türkiye Muhtarlar Federasyonu Nusaybin Şubesi Başkanı Mehmet Latif Aslan ve beraberindeki muhtarlar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret ettiler.

Nusaybin Belediyesi internet sitesinde yer alan haber şu şekilde: 

"Tüm Muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Kayabaşı, Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldi. Demokrasimizin temel taşlarından biri olan, Devletimiz ve Milletimiz adına özveriyle çalışan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ettiğini belirten Sayın Kayabaşı, Kaymakamlık, Belediye ve İlçemizdeki tüm Kurumlar olarak Muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olduklarını ifade etti. Merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan tüm muhtarlarımızla aktif bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Sayın Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarımıza bilgi verdi.

Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerimizde 120 kilometre asfalt çalışmasının devam ettiğini hatırlatan Sayın Kayabaşı: “Bu sezon çok yoğun bir sezon geçirdik. Kırsal Mahallelerimizde 120 kilometre yol yapıyoruz. Nusaybin’de şuana kadar bu yoğunlukta bir asfalt çalışması yapılmamıştı. Bununla birlikte ilçe merkezimizde de vatandaşlarımız için büyük ihtiyaç olan Devlet Hastanesi Yolu ve çevresinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor” dedi.

Sayın Kayabaşı’nın konuşmalarından sonra Mahalle Muhtarlarımız tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdi."


Anahtar Kelimeler: kayabaşı muhtarları ağırladı