Kaymakam Abdullah Şahin’in kurban bayramı mesajı

Kızıltepe kaymakamı Abdullah Şahin kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin mesajinda şunları söyledi:

Gündem 15.06.2024 22:25:24 0
Kaymakam Abdullah Şahin’in kurban bayramı mesajı

Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini hissettiğimiz, bu güzel duyguları hep birlikte yaşayarak pekiştirdiğimiz bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bayram günleri bilhassa birbirimize kenetlendiğimiz, muhabbetimizin arttığı, yoksulların gözetildiği, manevi değerlerimizi çocuklarımıza öğretebildiğimiz, büyüklerimizin el üstünde tutulduğu, küçüklerin doyasıya sevinçle yaşadığı müstesna günlerdir.

Bayram günlerinde özellikle kimsesi olmayan vatandaşlarımızın, yetim ve öksüz, hasta kardeşlerimizin kapılarını çalmak, onların yanlarında olmak, onlara kol kanat gererek yalnız olmadıklarını hatırlatmak, hanelerine bayram sevincini taşımak, bayramın bereketini paylaşmak hepimizin vazifesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte Aziz Milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın Memleketimize ve tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.

Milletimizin ve Memleketimizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anarken, öncelikle Gazilerimize ve Şehit Ailelerimize minnet ve şükranlarımı ifade ederek bayramlarını tebrik ediyorum.

Tüm vatandaşlarımızın sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum.