Kaymakam Çakır Derik'i karış karış geziyor

Göreve başladığı günden bu güne çalışmalarında hız kesmeyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, çalışmaların yerinde inceliyor

Gündem 28.04.2022 10:12:57 0
Kaymakam Çakır Derik

Göreve başladığı günden bu güne çalışmalarında hız kesmeyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Karahan, Kurum ve Birim amirleri ile beraber ilçenin en uzak kırsal mahalleler başta olmak üzere birçok mahalleyi yerinde inceliyor.

Kaymak Çakır Pirinçli, Dikmen, Subaşı ve Demirli mahallelerine ziyaret ederek yapım aşamasında bulunan projeleri yerinde inceledi. 

Göreve geldiği günden bugüne makamında oturmayıp, Derik merkez başta olmak üzere mezra ve kırsal mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam ÇAKIR, muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet edip varsa sorunlarını dinliyor, sorunları çözümü noktasında çaba sarf ediyor.

Kırsal Mahallelerde vatandaşlar ile biraraya gelen Çakır, vatandaşlar ile birebir ilgilenip, istek ve taleplerini not etti. Vatandaşlar proje ve ilgi alakalarından dolayı, Kaymakam ÇAKIR'a teşekkürlerini ilettiler.