Tarih: 06.10.2024 15:25

Kızıltepe 47 Spor, deplasmanda 4 attı, galibiyetle başladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu sezon BAL’a yükselen Kızıltepe 47 Spor,  ligin ilk haftasında  Iğdır Atatürk Mahallesi Sentetik Sahada Iğdır Es Spor’a konuk oldu. Müsabakayı  Hasan Basri Beyter yönetti. Kızıltepe 47 Spor  5. dakikada Hakan Doğan, 45+3’te Yiğit Köse’nin golleriyle soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. İlk yarıda ev sahibi ekip Iğdır Es Spor’da iki futbolcu kırmızı kart gördü.

İkinci yarı da da rakibi eksik yakalayan Kızıltepe 47 Spor, 84. dakikada  Berkay Yüksel ile 3-0 öne geçti. 89. dakikada Kızıltepe temsilcisi Kızıltepe 47 Spor Mehmet Ali Eksik ile farkı 4-0’a çıkardı. Kızıltepe 47 Spor Iğdır deplasmanından  galibiyetle ayrıldı.

Uzun yıllar sonra Bölgesel Amatör’e çıkan Kızıltepe temsilcisi Kızıltepe 47 Spor, lige galibiyetle başladı. Kızıltepe temsilcisi averajla  liderliğe yükseldi.

Iğdır Es Spor galibiyeti sonra açıklama yapan Kızıltepe 47 Spor  Kulüp Başkanı Lokman Aydemir, gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. Aydemir, “Öncelikle lige galibiyetle başlamak çok güzel oldu. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi kutluyorum. Biz bir aile olabilirsek olumsuz gibi gözüken tabloyu iyiye çevire biliriz. Kızıltepe hepimizin, başka Kızıltepe yok. Bu takıma sahip çıkmalıyız.  Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Bu galibiyet Kızıltepe halkına armağan olsun. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —