Kızıltepe 47 Spor, iftar yemeğinde buluştu

Mardin 1. Amatör’de lider olan Kızıltepe 47 Spor, yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet 6 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan Nusaybin Belediyespor maçı öncesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

Spor 4.04.2024 22:07:25 0
Kızıltepe 47 Spor, iftar yemeğinde buluştu

Kızıltepe Urfa Caddesi’nde bulunan Kervansaray Lokantasında  organize edilen iftar programına Kulüp Başkanı Lokman Aydemir, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Başkan Lokman Aydemir,  iftar yemeğinin ardından Nusaybin Belediyespor maçının öneminden bahsetti. Aydemir, “Bu engeli de aştığımız takdirde artık şampiyonluğa çok büyük bir adım daha atmış olacağız. Yolun sonu şampiyonluk olacak. ben ve yönetim kurulu üyelerimizin, futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve en önemlisi şehrimizin inancı bu yönde. Sezon başından beri çok büyük sıkıntılarla boğuştuk. Kızıltepe sahipsiz değildir. Bu şehrin profesyonel ligde bir takımı olmalı. Kızıltepe  bunu hak ediyor. Ama biz birlik olursak kimse önümüze engel koyamaz.” dedi.

Ardından katılımcılar da  fikirlerini paylaştılar. Program karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

Öte yandan Kızıltepe 47 Spor ligde 0ynadığı 18 maçta 48 puan toplarken en yakın rakibi Nusaybin Belediyespor  ve Mazıdağı 1937 Spor’un 42 puanı bulunuyor.