Tarih: 11.07.2024 07:50

Kızıltepe 47 Spor Kulübü Başkanı Lokman Aydemir istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

Kızıltepe 47 Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifasını duyuran Aydemir, bir dizi metin ile karşılaştığı sorunları dile getirerek istifa ettiğini açıkladı.

Aydemir’in yaptığı açıklamada “2023/2024 sezonu Mardin 1. Amatör liginde mücadele eden ve başkanlığını üstlendiğim Kızıltepe 47 Spor Kulübünde, aynı sezon içerisinde verdiğimiz mücadele ile ligden 57 puan alarak Bölgesel Amatör Ligine yükseldik. Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye ve Kaymakamlıktan hiçbir maddi destek almadan başvurduğumuz ve sonucunda mutlu sonra ulaştığımız hikayemizin devamı için yeni sezon hazırlıklarına sabırsızlıkla başladık.” ifadelerini kullandı.

Bölgesel Amatör Liginde ev sahibi müsabakalarının çevre ilçelerde oynatılacağını vurgulayan Başkan Lokman Aydemir, sözlerine şöyle devam etti: “İlçe stadımızın yapım çalışmalarının başlamadığından dolayı bölgesel Amatör Ligin’de, ev sahibi müsabakalarımızın Midyat ve Nusaybin’de oynatılacağına dair verilen karar tarafımızca kabul edilmemiştir. Yerine modern tribün yapılacak vaadiyle 2021 yılında yıktırılan 45 yıllık Kızıltepe ilçe stadımızın günümüze kadar yapılmamasından dolayı gençlerimiz ve ilçemiz için büyük bir eksiklik olarak görmekteyim. İlçe stadı içerisinde bulunan, önceden Başak FM Radyosu’nun hizmet verdiği, günümüzde kamp eğitim binası olarak kullanıldığı öne sürülen binanın takımımıza tesis olarak verilmesini talep etmek üzere başvuruda bulunduk. Yaptığımız başvuru, ilgili yetkililer tarafından “binanın mevcut faaliyeti olduğundan dolayı” red edildi. 44 ilden büyük olan ve Mardin ilçeleri arasında genç nüfusun çoğunluğunu barındıran Kızıltepe ilçemizde, gençlerimize daha iyi şartlarda çalışma alanı yaratmak sebebiyle il ve ilçe mülki amirleri ile çeşitli görüşmeler yaptım. Yaptığım görüşmelerde takımımızın ve gençlerimizin daha iyi alanlarda çalışmalarını göz önünde bulundurdum. Görüşmelerin olumsuz yönde olduğunu, taleplerimizin karşılanmadığını değerli basına ve kamuoyuna duyururum.

Kızıltepe 47 Spor Kulübümüzün menfaatlerini baz alarak Tesis ve ilçe stadımızın yapılmamasından dolayı 2024/2025 sezonunda yapılacak çalışmaların ve hedeflerimize engel olduğunu ön görerek, Kulüp başkanlığından istifa ediyorum.

Kulüp başkanlık görevimden önce olduğu gibi spora ve sporcuya her daim maddi ve manevi desteklerimi devam ettireceğimi hatırlatmak ister, Kızıltepe 47 Spor Kulübümüzün bundan sonraki çalışmalarında gönülden başarılar diliyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —